onsdag 11 maj 2016

Underbara ungar!!

Idag när jag sitter i tv-fåtöljen och vilar middagsmaten, slösurfar och allmänt njuter av lite stillasittande får jag ett meddelande från sonens flickvän på FB som ber att jag ska kolla på en speciell skjorta åt honom så att han ska matcha hennes klänning på studentbalen. Va!! hade INGEN aning om att han ens skulle gå på balen!!!! Nu blir det minsann bråttom att hitta kläder och skor till honom. Tur att hennes pappa har en egen döcool bil så att den saken i alla fall är fixad för jag gissar att en V60 inte är något alternativ.
När dottern tog studenten hade hon planerat balen och hela studentjippot under lång tid och allt från bil till klänning, hår, smink och pojkvännens klädsel var klart flera veckor innan, sonen däremot tycks inte ha en aning om vad som måste fixas utan han verkar tro att det bara är att dyka upp, tänk så olika de är.
Nåja det var ju tur att vi fick veta redan nu i stället för kvällen före vilket har hänt mer än en gång tidigare då han har saker som han ska delta på, vi har ju i alla fall två veckor på oss att ordna det som behövs. :)
Bilen som dottern åkte till sin studentbal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar