söndag 29 maj 2016

Mors dag 2016.

Har vaknat upp till en solig och varm söndag, idag är det mors dag och det ska ju givetvis firas. För är det någon gång kvinnorna får ta plats i centrum på riktigt så är det ju mors dag, är ju inte så himla många män som kan vara mammor direkt :) Hur det firas, med tårta och presenter eller utan, spelar mig inte så stor roll bara våra mammor uppvaktas på något sätt.
Mamman på Prästbacken ska fira sin mors dag i en solstol är tanken just nu i alla fall och efter middagen blir det ett besök hos urmodern dvs min mamma, älskar dig mamma vi ses!! 
Men i vanlig ordning kan man dock inte vara helt säker på agendan för det dyker säkert upp något annat som också måste göras för det gör det alltid :)
Igår var ju tanken att att hinna med både målning och motion men av det blev det faktiskt ingenting av dessa planer för jag hade köpt en massa plantor, blommor, paprika, gurka tomater och olika sallader, vid mitt besök inne i stan så det blev att stöka i ordning i växthuset i stället samt i trädgårdslandet och plantera dem. Jag är numera även en stolt ägare till en björnbärsbuske som jag ska göra allt i min makt för att den ska överleva hos oss, har funderat länge på att skaffa en men inte haft någonstans att sätta den men nu har vi det och jag hoppas den kommer att trivas där. Idag ska även mina chiliplantor få flytta ut i växthuset, de börjar nämligen vara alldeles för stora för köksfönstret. 
Men nu är det hög tid att hoppa i bikinin och bege mig ut till solsängen, ha en bra dag mina vänner och glöm inte bort att fira era mammor med vad det än må vara!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar