torsdag 3 oktober 2013

Spegel spegel på väggen där.....

Igår på lunchen var jag in en liten sväng på vår lokala loppis som äntligen, efter att ha hållit stängt en månad hade öppet igen och gissa vad jag hittade, jo en jättesöt gammal spegel som jag bara var tvungen att köpa. Så här ser den ut nu och är jättefin tycker jag men ni som följt mig ett tag vet att jag tycker om vita saker så den kommer absolut att få några lager färg på sig innan den hamnar på vår vägg. 
 
Kan man få för många speglar?????? tror inte det :) Jag tycker verkligen att en spegel tillför mycket till inredningen i ett rum, rummet blir mer levande på något sätt. De speglar jag tycker är finast är de med stora och gärna snirkliga ramar och slipat glas.
Här kommer lite bilder på andra speglar jag har i mitt hem.
 

  Ha en bra dag mina vänner för det tänker i alla fall jag ha!!!

4 kommentarer:

 1. i love
  all those mirrors!

  and what a lovely home you have

  thank you for sharing
  on Fridays Unfolded

  now following you
  via Bloglovin'!

  Alison

  SvaraRadera
 2. You have a wonderful collection of mirrors! Love the new one. It will look lovely painted white. Thanks for sharing this at What We Accomplished Wednesdays! Have a super week!

  Deborah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you very much Deborah!! I love your blog and I´m glad that you invited me to participate in What We Accomplished Wednesdays!. Have a super week you too!!!

   Radera
 3. Beautiful mirror collection. It will be very lovely in white.

  SvaraRadera