lördag 19 mars 2016

Människans bästa vän.

Jag har under en längre tid varit sugen på att skaffa en hund, vilken ras är jag inte riktigt säker på för det finns så många fina som skulle passa oss. Vi har dock inte kommit till skott ännu så att säga både beroende på vilken ras vi ska välja men också om vi verkligen ska skaffa en hund just nu då barnen är stora och vi kan resa och göra saker utan att skaffa "barnvakt", m a o mycket att ta ställning till så beslutet måste få mogna ett tag till.
I helgen har vi dock fått den stora förmånen att vara hundvakt åt systerysters goa hund, gud vilken härlig krabat! Han tycker verkligen att livet är toppen och allt verkar vara det roligaste som finns och han älskar att vara med på allt :) Idag ska vi åka till Rackarenan och ha en lekdate med en kollega och hennes hund, det ska bli så kul att se lyckan i dessa hundar då de får vara lösa och bara leka. Att solen skiner och det är ett toppenväder gör ju inte utflykten något sämre heller.
Ska försöka ta några bilder under dagen och lägga upp dem här på bloggen men kan ingenting lova för jag gissar att de inte kommer att vara stilla någon längre stund.
Ha nu en riktigt bra lördag alla ni fina ute i den riktiga världen!
Viktigt att vara utvilad för det som komma skall .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar