lördag 1 augusti 2015

Första augusti 2015

Redan första augusti suck!! rackar´n vad sommaren går fort jag hinner verkligen inte med. 
Igår sken solen hela dagen men idag är himlen invaderad av grå regnfyllda moln och emellanåt vräker det ner, skittrist om ni frågar mig. Hade önskat få lite färg på min bleka kropp men det verkar tyvärr stört omöjligt i år så jag får nog köpa en stor flaska "brun utan sol" istället.
Men jag måste säga att det faktiskt är riktigt mysigt att sitta i uterummet även idag trots att jag föredragit solsken i stället för smatter av regn på taket.
Lite senare idag ska vi besöka en av ortens mc-klubbar som varje år anordnar en Triad som alltid är välbesökt men ack så mycket trevligare i bra väder. Ikväll är vi bortbjudna på middag men vin och bad, det ska bli så otroligt trevligt och det ser jag verkligen fram emot. Det verkar bli en riktig toppendag även om någon god dansare har dansat regndansen i stället för soltangon.
Ha en riktigt bra sensommarhelg mina vänner!
Augustibilden i min konstalmanacka som konstnären Malin Östlund gjort och som jag älskar.

3 kommentarer:

 1. Jag har två konsttryck av Malin men inte sett almanackan. Var kan jag köpa den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror min är köpt på Handelsgården i Skellefteå, jag fick den i julklapp, Annars går det ju alltid ta kontakt med Malin på hennes hemsida https://malinostlund-shop.com/ och kolla om hon har någon kvar.
   //Anna.

   Radera
 2. Jag har två konsttryck av Malin men inte sett almanackan. Var kan jag köpa den?

  SvaraRadera