lördag 15 februari 2014

En liten utflykt.

Har idag varit med maken och sonen på en liten utflykt till grannstaden, vi hann förutom lite shopping också med lunch på The Bishops Arms och oj vilken god mat vi åt!!!! Med handen på hjärtat kan jag väl säga att mitt nya smalare liv som jag för ett tag sen lovade att leva har ju inte riktigt gått som planerat, vågar inte ens tänka på sommarkläderna som strax ska på. Kan jag ha så tur att för små kläder är mode i Mexiko?? förmodligen inte och att intala sig själv att man inte kommer att känna någon där funkar inte heller då jag redan vet ett par till som kommer att vara på samma plats :) Nåja det är bara att gilla läget och hålla tummarna att kläderna passar när det är dags :)
På den svenska OS-fronten är läget perfekt för idag har Sverige tagit sitt första guld, i damstafetten på skidor. Jag lyfter på hatten och grattar Ida Ingemarsdotter, Emma Wikén, Anna Haag och Charlotte Kalla till guldet.
Nu laddar jag för lite OS-Hockey, Sverige mot Lettland (H), känns som om det borde bli vinst :) 
Är ganska säker på att jag blir den enda i familjen som kommer att se matchen då sonen haft stora spenderarbyxorna på idag och köpt en massa elektronik som ska kopplas i hop, mina killar kommer nog inte ner från övervåningen något mer idag :)
Här kommer lite bilder på de småsaker jag shoppade idag.
Superfin porslinsskärbräda
Diskhandduk.
Kunde inte låta bli dessa fina änglavingar i trä.
Kuddfodral med fint monogram för endast 69 kr st kunde jag inte motstå.
Monogrammet
Ett doftljus av större modell fick också följa med hem, det luktar fantastiskt gott.
Maken köpte denna dörrmatta :)

2 kommentarer:

  1. Att Umeå är en bra shoppingstad! Önskar att några av de fina inredningsbutiker som finns där kunde expandera några mil norrut.
    Har kollat runt lite på din blogg, mysig och vilket jättefin hem! Är lite inredningsintresserad, men ligger inte ens nära din/eran nivå. Jag har som ingen riktig stil, för det krävs målmedvetenhet och tanke... saknar båda. Men alltid lika kul att njuta och bli inspirerad av andras förmåga.
    /Helena

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Helena skulle verkligen vilja ha Expo, Boom och Lagerhaus i stan. Tack för dina fina kommentarer om vårt hem och roligt att du gillar det. Jag är ju lite av en hamster och kan ju inte låta bli ett "fynd" så rätt mycket saker har jag burit hem genom åren både nya och begagnade och oftast passar det in men absolut inte alltid :)

    SvaraRadera