söndag 4 februari 2018

En händelserik vecka i moll.

Den senaste tiden har jag varit dålig på att uppdatera bloggen då jag varken haft tid eller inspiration men då och då har jag ändå hittat tillbaka hit. Som livet är så går ju allt i vågor och vem vet kanske det blir oftare i framtiden, den som lever får se. Denna vecka har i vanlig ordning varit fylld med en massa saker men inte bara positiva tyvärr. 
Natten mot torsdag ringde min mamma kl 03.25 och berättade att deras garage stod i lågor så då var den nattsömnen över. Tur i oturen blev ingen skadad och brandkåren lyckades släcka innan branden hann sprida sig till huset vilket står ca 6 meter från det nu nerbrunna garaget. jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att deras hyresgäst vaknade av branden i tid och kunde larma.
Foto: Melissa.
Fick mig en tankeställare efter branden och byte av batterier i brandvarnarna blev prio ett, ni har väl kollat upp era?.
Dessutom möttes jag här om dagen av den fruktansvärda nyheten att en bekant blivit änka då hennes make gått bort alldeles för tidigt. Jag lider med henne och barnen och tankarna på dem lämnar mig knappt, så sjukt orättvist!! All kärlek och massa styrkekramar till er. 
Idag när vi vaknade stod termometern på -20 grader, brrrr, då måste man ju göra sitt bästa för att hålla värmen och alla sätt är ju enligt talesättet bra utom de dåliga så då passar det ju yppans att rengöra ugnen eller hur??!! Vad ska ni göra för kul idag?  
Nej detta duger inte, rengöringsprogrammet på ugnen är strax färdigt så det är bara att bege sig in i "bastun" och skrubba upp gallren och de andra tillbehören, är så sjukt tacksam att vi valde en ugn med pyrolytisk rengöring vilket underlättar massor, det var värt varenda krona!! 
Ha en fortsatt bra dag alla ni fina ute i den riktiga världen och ta hand om varandra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar