lördag 12 april 2014

Håll alla tummar!!!

Härliga lediga lördag, tack för att du är här!!! Solen skiner med några plusgrader som följd, vi har dessutom ingenting speciellt inplanerat i helgen vilket gör den så där extra underbar. Ska verkligen bara njuta och samla energi som jag med säkerhet vet kommer att behövas nästa vecka då det blir helt galet på jobbet, vilket det ska vara en påskvecka.
Hemma hos oss är det just nu olidligt spännande då vår älskade trogna vän, kaffemaskinen, inte varit riktigt kry på sista tiden och därför måste genomgå en omfattande operation :( Så nu vädjar jag till Er att ni ska hålla alla tummar för att den går bra och vår vän får må bra igen. Just nu ser det ut så här och ni kan förstå min verkliga oro, ska den någonsin bli helt bra igen?? Tja det kan bara framtiden utvisa men hoppet är ju det sista som överger människan lär någon klok person ha sagt.
Ha en fortsatt bra dag och helg mina vänner!!!

Kan nu meddela att operationen gick över förväntan och vår trogna vän och kamrat är frisk och kry igen, alla inre delar är rengjorda och nu mal hen bönor som aldrig förr. Måste passa på att tacka Er alla som stöttat och hållit era tummar utan er har det nog aldrig gått vägen :) Nu är det lördagsafton och det är dags för familjen på Prästbacken äta en god köttbit och dricka något gott till det.
På återhörande!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar