söndag 2 juli 2017

Hello härliga sommar!!!

I helgen har vi haft ett fantastiskt härligt sommarväder här uppe hos oss med massor av sol och riktigt behaglig värme. Det är sådana här dagar som gör att min kropp och själ finner ro och jag mår så himla bra. Nedräkningen till semestern känns fortfarande lite lång, tre veckor, men när vädret är toppen får man ändå lite semesterfeeling då man väl har sina lediga dagar.
I trädgården växer det så det knakar och sommarblommorna, som är väldigt nedbantade till antal i år pga garagebygge, börjar se lite mer glada ut nu då värmen äntligen har hittat hit efter en bedrövligt kall och grå vår och försommar, det finns mao hopp.
På Prästbacken fortsätter vi i samma anda med att färdigställa vårt garage och än finns det massor av målning kvar men det vore så fantastiskt skönt att vara relativt klar med det då semestern väl infinner sig.
Till och med penséerna som fick en verkligen tuff start då de snöade över flera gånger frodas och förgyller med sin skönhet.
 Nu är det hög tid att ta tag i dagens göromål så man hinner med lite D-vitaminsamlande i solstolen för trots att det finns massor att göra måste man ju även få lite avkoppling på sin ledighet för i morgon är det full fart på jobbet igen.
Favoritsysselsättningen alla kategorier, dagar som denna.
Ha det bra alla ni fina ute i den riktiga världen och på återhörande en annan dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar