söndag 16 april 2017

Glad Påsk!

Nu är vi mitt inne i årets påskhelg och idag skiner solen men helgens väder har inte varit det bästa med stundom rikligt snöfall och kalla kraftiga vindar. Påsken är ju verkligen sen i år men det var länge sedan vi hade så mycket snö och kallt en påskhelg, måtte värmen och den riktiga våren komma snart.
Vi har denna helg tillbringat ett dygn i paradiset tillsammans med systeryster, mamma och pappa, alla barn, ett gäng med hundar, massor av god mat och godis, det är alltid lika härligt och avkopplande i Jungfruviken. När vi kom hem ropade grannen och ville att vi skulle komma över en stund på lite "afterski", det var spontant, jättetrevligt och årets första altanhäng var ett faktum. Måste nog börja röja och städa upp vårt eget uterum så att vi kan njuta av många härliga dagar och kvällar där.
I afton blir det påskmiddag med barnen men då de hellre vill ha något annat till middag än traditionell påskmat står det Pulled Pork på menyn. Men innan dess tänker jag ta en långpromenad i solen och njuta av det fina vädret.
Glad påsk på er alla!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar