onsdag 26 november 2014

Ingenting varar för evigt.

Nu har jag fullt upp med julen 2014 både på jobbet och på hemmaplan. Varje dag kommer det hem nya julsaker på jobbet och man kan börja ana en viss julstämning med glada kunder och massor med god julmat. Jag tycker faktiskt att det här är roligaste tiden på året att jobba, de här veckorna fram till jul.
Hemma håller jag på för fullt med att byta gardiner, plocka fram allt julpynt och tända alla fina stjärnor och ljusstakar men det är med sorg jag måste meddela att min fina ljuskrans som jag köpte IKEA för en massa år sedan ha givit upp till 30% och eftersom lamporna ej går att byta kommer den tyvärr att hamna på återvinningen. Sorgligt tycker jag för den var så otroligt fin men det finns även något positivt med detta och det är att jag får köpa något nytt till hallfönstret. Har dock inte hittat något än som faller mig i smaken men första advent har ju inte varit så det kommer med all säkerhet att ordna sig.
Ha en fortsatt bra dag alla ni där ute i verkligheten och på återhörande!!!
Jag hittade tyvärr ingen ny krans på stan som tilltalade mig så jag köpte en ny ljusslinga istället som jag lindade på stommen voila!! en lika fin krans hänger nu i mitt hallfönster och jag är jättenöjd med resultatet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar