fredag 8 augusti 2014

Såååå efterlängtad :)

Jihooo nu är fredagen äntligen här igen och jag älskar verkligen denna veckodag!! Det spelar liksom inte någon större roll om jag jobbar helg eller inte känslan av att det är fredag är ändå helt underbar :) 
Min första arbetsvecka efter semestern har varit allt annat än lugn och sval, vi har haft sjukt bra väder vilket resulterat i ett grymt arbetsklimat och jag hade önskat att man fick arbeta i shorts och linne för våra arbetskläder är verkligen inte anpassade till denna värme. Jag älskar varma sommardagar och skulle absolut vilja ha så här fint väder hela sommaren om jag vore ledig och fick ligga på en strand men det är riktigt jobbigt att arbeta i denna tropiska hetta. Dock vet man ju att det bara är en tidsfråga tills allt är som vanligt igen så det är bara att genomlida arbetsdagarna och sedan skynda sig ut i solen och kanske även hoppa i plurret en gång eller två och njuta av den kvarvarande sommaren.
Nu är det hög tid för mig att njuta av att denna efterlängtade och varma fredag är här och jag ska fira det med något gott i glaset. 
Ha en bra helg mina vänner och njut av sommaren!!!

1 kommentar: