Ingredienser till 6 portioner
400g köttfärs1 gul lök
1 paprika röd eller gul
8-10 potatisar
2 burkar krossade tomater
1 köttbuljongtärning
6 dl vatten
2 tsk kummin
Salt, peppar och chilipulver.
Gör så här
Skala lök och potatis.Hacka lök och potatis.
Tärna paprikan.
Fräs allt du hackat i en stekpanna.
Lägg över i en gryta.
Stek köttfärsen och krydda med salt och peppar.
Lägg över i grytan.
Tillsätt kummin, krossade tomater, buljongtärning och vatten.
Låt koka tills potatisen är mjuk (10-15 minuter) och smaka av med salt, peppar och chilipulver.
Servera med en klick crème fraiche.
Smaklig måltid!!
It sounds perfect for a cold winter's day, which we've had more than our share of. Sounds very good. Thank you for sharing at What We Accomplished Wednesdays. Have a lovely week! ~Deborah
SvaraRadera