Här ska ni få detta smarriga recept som jag hittat HÄR
Ingredienser till 12 stora maränger.
3 äggvitor1,5 dl strösocker
100 g mörk choklad.
Gör så här
- Värm ugnen till 125 grader
- Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vispa sedan i sockret.
- Smält chokladen över vattenbad och låt svalna.
- Ringla i den svala chokladen i de vispade äggvitorna och rör INTE för då blir marängerna helt bruna istället för marmorerade utan vänd ner chokladen försiktigt.
- Lägg upp marängerna på bakplåtspapper med hjälp av två matskedar.
- Grädda i 1,5 timmar och låt sedan de färdiga marängerna ligga kvar på plåten över natten i rumstemperatur så de förblir riktigt spröda.
- Servera med vaniljglass och bär.
Mmmm...these look so good. I love your pretty tablecloth too! Thanks for sharing this at What We Accomplished Wednesdays! Have a super week!
SvaraRaderaBlessings, Deborah
It looks delicious! Thank you for sharing and please stop by again soon!
SvaraRadera