lördag 4 maj 2019

Sov gott finaste mamma!!

Igår var en mycket tung dag för oss, dagen för mammas begravning var här, men allt var så himla fint och värdigt. 
Hon hade själv skrivit ner hur hon ville ha sin begravning i form av färgen på blommorna och kista samt vilken musik som skulle spelas på begravningsgudstjänsten. Det kändes precis som om hon själv hade fixat allt för att vi skulle få en fin stund att säga farväl till henne. Hon hade bland annat valt en psalm som varken vi eller prästen hade hört tidigare, som träffade oss alla rakt i hjärtat och var en ren kärleksförklaring till oss, tack mamma för allt vi älskar dig också. 
Trots att alla var ledsna så fanns det så mycket kärlek och tacksamhet ibland oss. Vi hade en fin minnesstund efteråt med massor av kramar, lite tårar men också en del skratt. Många minnen delades och vi kände en viss lättnad i vår sorg.
Vi, familjen, vill avslutningsvis tacka för det stora antalet telegram och minnesgåvor till Barndiabetesfonden, en fond som låg mamma mycket varmt om hjärtat av förklarliga skäl. Ett stort tack till Johanna som fixade de magiskt vackra blommorna till kistan. Tack även till er andra för de fina blommorna ni skickade.
Nu är det en ny dag och vi lovar att vi ska vara snälla mot varandra, dina egna ord mamma

Sov gott mamma och tack för allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar