söndag 15 januari 2017

Tulpanens dag 2017

Idag har vi en krispig vinterdag med lite sol och man känner direkt att nu går vi mot vår och ljusare tider. Livet känns direkt lite lättare då det blir ljusare trots att en tråkig förkylning har slagit läger i min kropp. 
Det är idag tulpanens dag och det känns också som ett litet vårtecken, jag verkligen älskar dessa skönheter och tänker frossa i alla fina blommor under hela tulpansäsongen. De är så grymt fina både då de är krispigt nya men också när de har vuxit och hänger långt utanför vasen, varje stadium har liksom sin egen charm.
Min dag kommer att tillbringas hemmavid men en massa pyssel inför kommande arbetsvecka och det ska bli riktigt skönt då jag är grymt slut och har noll ork till något annat.
Ha en riktigt bra dag alla ni fina ute i den riktiga världen

lördag 7 januari 2017

20 år!!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det sonens 20 års dag, hurra, hurra, hurra!!!
Det är ju helt sjukt vad tiden har gått fort, nyss var han en liten lintott som sprang om kring här hemma med plastsvärd och hittade på hyss. Nu är han nästan två meter lång och har bytt ut hyssen och svärdet mot dator och flickvän :) Lugnare för oss nu men man kan ju inte annat än tänka tillbaka på småbarnstiden och le åt minnena.
Denna stora dag var planen att fira med god mat på en restaurang men då influensan har intagit jubilarens kropp får vi skjuta uppvaktningen på framtiden, trist men det är ju ingenting vi kan göra åt detta. Hoppas verkligen att han kryar på sig snabbt för jag gissar att han hade planer på att fira sin 20 årsdag på annat sätt än under en filt i sängen och vara förkyld. Grattis än en gång älskade unge!!!
Själv ska jag fånga dagen men först blir det en kopp kaffe till och lite skidskytte på tv.
Ha en fortsatt bra dag alla ni fina ute i den riktiga världen!!
 

torsdag 5 januari 2017

Fruktbröllop

Idag firar jag och maken fyra år som gifta och det vill säga, fruktbröllop. Det blev inget stort firande då vi båda gjorde extremt tidig morgon, kl 04.00 fick maken som hade jour ett larm och sedan gick det inte att somna om. Dessutom var det trots trettondagsafton en helt vanlig arbetsdag för oss men vi har i alla fall ätit en god middag tillsammans med våra barn och det räcker mer än väl som firande för två utarbetade själar en lång dag som denna :) 
Nu blir det soffhäng och eldning i pannan tills det är dags för sänggående, för vi har vinterns hittills kallaste dag idag med -27 grader brrrrr.
Plankstek passade perfekt som festmat idag, sååååå gott!!